Om Baotian

Om Baotian

Baotian är tack vare sitt starka sortiment med prisvärda MC-scootrar och scootrar EU-moped klass 1 och klass 2 störst i Sverige i antal mopeder sedan 2004.

Delar utvalda med omsorg för att passa svenska förhållanden

Baotian Sverige har specificerat samtliga fordon för att de ska fungera som bäst i vårt nordiska klimat. Utsatta delar som vevlager, förgasare, drivrem, däck och batterier kommer från välkända leverantörer. Uppföljning och kontinuerliga kvalitetsförbättringar gör sortimentet till klassens bästa.

Fabriken i Kina har mer än 20 års erfarenhet  av att tillverka motorfordon. I fabriken producerar 2000 anställda årligen 400.000 fordon. Personal från Sverige finns på plats i fabriken och utför omfattande tester både under och efter produktionen, innan fordonen levereras till Sverige. Det gör att du som kund kan vara förvissad om att de fordon som säljs i Sverige är bäst i sin klass. Genom att lämna marknadens mest omfattande motorgaranti gör du som kund ett tryggt köp när du väljer Baotian. I samarbete med Midland Oil får du hela 5 års motorgaranti på fordon med 4-taksmotor.

Många verkstäder över hela landet

Om du är i behov av hjälp eller service finns det verkstäder knutna till Baotian över hela landet. Hos dem kan du även få hjälp med reservdelar och tillbehör till din Baotian scooter.

Om du funderar på att ta mopedkörkort hittar du användbar information i vår mopedskola. Där berättar vi mer om hur du tar körkort, säkerhet, hjälmar och försäkringar.