Baotian Diablo G3

Artikelnummer: MOBADIBLKG300084
Diablo betyder djävul på spanska och "Djävlar anamma" är nog bästa sättet att på Svenska beskriva Baotian Diablo.
Denna produkten finns inte längre, vänligen se ersättningsprodukt.

Produktbeskrivning

Detaljer Baotian Diablo G3

Diablo betyder djävul på spanska och "Djävlar anamma" är nog bästa sättet att på Svenska beskriva Baotian Diablo.

Svart som synden och stark som en oxe! En av marknadens starkaste 2-taktsmotorer ger snabb acceleration och gör Diablo råstark i uppförsbackar. Givetvis inom gällande reglemente för EU-moped klass 1.

13-tumshjul med aluminiumfälgar, kraftig fjädring och rejäla skivbromsar bak och fram ger Diablo bra köregenskaper. Det är både roligt och säkert att köra Diablo.

Digital hastighetsmätare, integrerade blinkers, dubbla strålkastare och ett sportigt avgassystem ger Diablo en lyxig känsla. Allt till ett mycket bra pris.

För att montera packbox på Baotian Diablo måste man först montera en pakethållare.

- Prisgaranti (Läs mer under fliken ovan)

- 2 års garanti Läs mer...

- Märkesförsäkring från Insplanet. Läs mer...

Teknisk information

Teknisk information Baotian Diablo G3

Varumärke Baotian
Färg Mattsvart
Motortyp 2-takt 50cc
Motorstyrka 3,5kw/7500rpm
Växling Automat
Hastighet 45kmh klass 1
Bränsle Blyfri 95oktan
Fälg Alu 13" fram och bak
Passagerare Ja
Maxlast 150kg
Starttyp El/Kick

Manualer

Recensioner

Recensioner Baotian Diablo G3

Du recenserar: Baotian Diablo G3

Vilket betyg ger du denna produkt? *

  1 stjärna 2 stjärnor 3 stjärnor 4 stjärnor 5 stjärnor
Betyg

Prisgaranti

När du bestämt dig för vilken scooter eller vilket tillbehör som passar dig bäst vill vi givetvis att du skall handla av oss, därför garanterar vi lägsta pris*. Det innebär att om du hittar en identisk vara** hos en annan svensk handlare inom 14 dagar betalar vi tillbaka mellanskillnaden. Lägsta prisgaranti gäller ej Kopenscooters egna kampanjer.

KopEnScooter.Nu är Sveriges största återförsäljare av mopeder, vi erbjuder kvalitetsprodukter från världens främsta tillverkare och vi gör det till låga priser samt med prisgaranti. Om du innan köpet eller inom 14 dagar efter köpet hittar samma produkte, till ett lägre pris får du tillbaka mellanskillnaden. Det kallar vi en bra garanti, dvs att du betalar bästa pris för din vara hos oss.

* Lägstaprisgarantin gäller 14 dagar från inköpsdatumet mot att du uppvisar en kontrollerbar uppgift som styrker att varan finns att köpa billigare på ett annat ställe i Sverige. Garantin gäller även prissänkta produkter i t ex annonser, reklamblad eller liknande, med andra ord priser nedsatta från ordinarie priser. Prisjämförelsen gäller alla butiker och e-handlare med säte och lager inom Sveriges gränser. Lägstaprisgarantin gäller inte varor som säljs som “begränsat antal” eller som ”beställningsvaror” och omfattar inte heller offerter.

**Produkten måste ha samma Varumärke, Årsmodell, Modellbeteckning, Rammodell, Storlek och  Färg.