Baotian Retro

Snabbast i stadstrafik..

Retro, det självklara valet i city

Om Baotian

Baotian tillverkar MC-scootrar och EU-moped klass 1 samt EU-moped klass 2 mopeder. Baotian har ett starkt, prisvärt sortimentet vilket har gjort Baotian störst i Sverige på mopeder. Om man räknar i antal sålda mopeder sedan 2004 är Baotian Classic den modell som är såld i flest exemplar.

Delar väljs med omsorg för att passa nordiska förhållanden, vi strävar alltid efter att bygga de bästa mopeder vi kan, därför har vi under åren utvärderat vad som har fungerat och inte, och valt komponenter utifrån detta. Mopeder som används i Sverige utsätts oftare för tuffare förhållanden – variationer i temperatur, vägsalt, grusvägar samt vägar av bristande kvalité. De mest utsatta delarna exempelvis vevlager, drivrem, förgasare, däck och batterier kommer från välkända leverantörer, för att du ska kunna använda din moped året om, när du vill. Baotian fabriken har över 20 års erfarenhet av att tillverka motorfordon på två hjul. 2000 anställda producerar årligen omkring 400.000 fordon. Svensk personal finns på plats i fabriken där de utför omfattande tester under och efter produktionen för att se till att kvalitén når upp till våra strikta krav. Det gör Baotian Sverige kan vara stolta över de fordon som säljs i Sverige. Det bevisas vi genom att lämna marknadens mest omfattande motorgaranti. I samarbete med Midland Oil får du hela 5 års motorgaranti på våra Boatian fordon med 4-taksmotor, detta är utöver vår vanliga 2 åriga fordonsgaranti.

Har du fastnat för någon Baotian modell men vill se den i verkligenheten så kan någon av alla våra återförsäljare runt om i Sverige hjälpa dig. Du kan så klart även köpa din Baotian ifrån någon av dessa, samt få hjälp med service när det är dags. Du kan även beställa din Baotian moped via vår hemsida och få den levererad till din närmaste återförsäljare som är ansluten som utlämningsställe. Detta ger en ökad trygghet då du vet att din Baotian är monterad av en utbildad mekaniker innan du börjar använda den.

Baotian-verkstäder över hela landet

Verkstäder knutna till Baotian finns över hela landet. Om du är i behov av hjälp och/eller service finns det ofta en värkstad nära. I verkstäderna kan du även få hjälp med reservdelar och/eller tillbehör till din Baotian.

Mopeder & scootrar

Baotian erbjuder modeller för alla – det klassiska utseendet hos Baotian Retro och Baotian Vintage till den sportigare Baotian Diablo. Vi är säkra på att du kommer hitta något du gillar. Vill du ha en moped som är mycket billig i drift och inköp så kanske Baotian Basic inspirerar dig.