Baotian Retro

Snabbast i stadstrafik..

Retro, det självklara valet i city

Den här veckans utvalda produkter

Om Baotian

Baotian tillverkar MC-scootrar och scootrar i EU-moped klass 1 och EU-moped klass 2. Ett starkt, prisvärt sortimentet har gjort Baotian störst i Sverige på mopeder. Om man räknar i antal sålda mopeder sedan 2004 är Baotian Classic den modell som är såld i flest exemplar.

Delar väljs med omsorg för att passa nordiska förhållanden

Baotian Sverige specificerar samtliga fordon för vårt nordiska klimat. De mest utsatta delarna exempelvis vevlager, drivrem, förgasare, däck och batterier kommer från välkända leverantörer. Fabriken har över 20 års erfarenhet av att tillverka motorfordon på två hjul. 2000 anställda producerar årligen omkring 400.000 fordon. Svensk personal finns på plats i fabriken där de utför omfattande tester under och efter produktionen. Det gör Baotian Sverige kan vara stolta över de fordon som säljs i Sverige. Det bevisas genom att man lämnar marknadens mest omfattande motorgaranti. I samarbete med Midland Oil får du hela 5 års motorgaranti på fordon med 4-taksmotor.

Verkstäder över hela landet

Verkstäder knutna till Baotian finns över hela landet. Om du är i behov av hjälp och/eller service finns det ofta en värkstad nära. I verkstäderna kan du även få hjälp med reservdelar och tillbehör till din Baotian.